Om Petter A Olsen AS

Petter A Olsen AS ble etablert som et aksjeselskap i 2005 med en mann og en borvogn – og masse pågangsmot! Siden den gang har vi utviklet oss sakte men sikkert til et solid selskap med 22 dyktige medarbeidere og 14 borvogner i drift.

Vi innehar alle nødvendige godkjenninger, og har som hovedmål å utføre alle oppdrag på en sikker og god måte. Før hvert oppdrag blir det utarbeidet sprengningsplaner og risikovurdering i et omfattende HMS / KS system som er skreddersydd til vår virksomhet. Planlegging er en viktig del av vårt arbeid for minimal risiko. Vi har egen HMS / Kvalitetsleder som vedlikeholder og oppdaterer våre systemer, rutiner og sikkerhetsutstyr.

De fleste av våre ansatte har lang og bred erfaring i faget. I tillegg er vi stolt lærebedrift i Fjell og Bergverksfaget i samarbeid med OKAB (Opplæringskontoret for Anleggs- og Bergfagene), og har til enhver tid flere lærlinger/lærekandidater i vår arbeidsstokk.

Ta gjerne kontakt med oss for befaring vedrørende oppdrag som omfatter boring og sprengning. Alle oppdrag er like viktige, og husk at «det umulige tar bare litt lengre tid».

Jobbe hos oss?

Vi er stadig på jakt etter borvognførere og bergsprengere. Vil du bli med på laget vårt?

Ønsker du et pristilbud?

Vi påtar oss oppdrag over hele Østlandsområdet. Kontakt oss hvis du/dere ønsker konkurransedyktige priser på bore- eller sprengningsarbeid.
Del dette